Borduur-PrintStudio

m o d e v a k s c h o o l

Borduurwerk

Bij StudioZACHT kan je terecht voor borduurwerk op textiel. Denk hierbij vooral aan badtextiel, kraamcadeautjes, borduurwerk op een tas die je zelf wil maken, het verfraaien van een achterpand van een vest of jas, etc.


Ik ben geen professionele borduurstudio, het borduren gaat hier gepaard met veel liefde en aandacht! Je kunt dan ook niet bij mij terecht voor grootschalig borduurwerk en enorme oplages.

Voor particulieren en kleine bedrijven ga ik graag aan de slag om al het gewenste textiel te voorzien van mooi borduurwerk.


Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Handdoeken en gastendoekjes voor restaurants, schoonheidsspecialistes e.d.
  • Polo's en shirts voor evenementen van bedrijven (go team!)
  • Relatiegeschenken
  • Gepersonaliseerde (kraam)cadeau's.

StudioZACHT

Ontwerp van borduur- en snijpatronen

Heb je een afbeelding, foto of idee wat vertaald moet worden naar een borduur- of snijpatroon? Ik kan deze voor je digitaliseren zodat je er zelf mee aan de slag kunt.


In mijn Etsy shop vind je diverse borduur- en snijpatronen die ik heb gemaakt. Deze kan je vrij gebruiken om zelf mooie dingen ermee te maken, het is ook toegestaan om hiermee producten te maken die je zelf wil verkopen.


Dit mooie ontwerp hiernaast is overigens niet van mij, maar van Urban Threads. Mocht je na het lezen van deze pagina nog steeds het idee hebben dat borduren suf is, kijk dan even op hun website en laat je verrassen.

Prints en stickers

Een gave print op een kledingstuk of juist een mooie versiering op een voorwerp of ruit. Het proces is hetzelfde, maar met verschillende materialen maak je overal iets moois van.


Een paar voorbeelden wat ik voor je kan maken:

  • Prints op kleding (the sky is the limit, alles kan!)
  • Raambestickering (voor bedrijven, maar ook als decoratie voor feestdagen/seizoenen)
  • Prints op petten, mokken en borden
  • Personalisering van eigen voorwerpen (bijvoorbeeld als kraamcadeau of voor op school).


Alle prints worden met een hittepers aangebracht zodat deze gegarandeerd mooi blijven in de was (en zelfs in de vaatwasser, maar voor de zekerheid raad ik je aan om borden, mokken e.d. toch met de hand af te wassen).


Voor bedrijven is het mogelijk om op kleine schaal bestellingen te plaatsen: maximale oplage van 100 stuks en minimaal 4 weken van tevoren bestellen.

 

KVK 72621532 | BTW NL180663525B03 |  © Copyright. All Rights Reserved.

StudioZACHT


Modevakschool en naaiatelier in Breda voor naailessen en (kinder)mode op maat. Wekelijks naailessen voor beginners en gevorderden.

CONTACT

Kleine Hil 8

4822AE Breda

06 - 52 66 70 24
Kijk voor bereikbaarheid op de contact pagina

OPENINGSTIJDEN

 

Kijk hier voor het lesaanbod vsn StudioZACHT.


In de weekeinden gesloten.

Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen overdag, de avondlessen gaan dan wel door.