Modevakschool

Naailessen

Bij StudioZACHT kan je wekelijks naailessen volgen om onder begeleiding te werken aan je eigen projecten. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en vinden plaats op dinsdag en donderdag. Er is een ruime variatie aan patronen beschikbaar waar je gratis gebruik van mag maken (incl de meest recente patroonboekjes). Wat je wel mee moet nemen:

 

  • Eigen naaimachine met basisgereedschap (stofschaar, tornmesje, centimeter, spelden, naaimachinenaalden, spoeltjes).
  • Een project om aan te werken: (eventueel) patroonboekje + patroonpapier of uitgeprint pdf-patroon, pen, kleermakerskrijt, stof, garen en benodigde fournituren.
  • Eventueel een notitieblokje voor aantekeningen.

LGBTQ+ Naailessen

Bij StudioZACHT is iedereen welkom, er is geen onderscheid in leeftijd, afkomst, uiterlijk, voorkeur, gewicht, huidskleur of wat je ook maar kunt bedenken. Behalve gezelligheid ;-)


Waarom dan toch aparte naailessen voor deze doelgroep?
Omdat het soms heel fijn kan zijn om je vrij en veilig te kunnen voelen in een groep met gelijkgestemden waarmee je gezamenlijk creatief aan de slag bent. Daarnaast zal je vaker tegen dezelfde problemen aan lopen, bijvoorbeeld wanneer je meer vrouwelijke vormen in kleding voor een (voormalig) mannelijk lichaam wil maken.


Voor wie zijn deze lessen?
Voor iedereen die zich aangesproken voelt bij de term LGBTQ+ en dit mag je best ruim nemen. NB: Tijdens de andere lessen ben je, net als ieder ander, natuurlijk ook altijd welkom! Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die het fijn vinden als de les voor deze specifieke doelgroep gegeven wordt, maar je bent niet uitsluitend tijdens deze les welkom. Integendeel!


Wanneer zijn de lessen?
Afhankelijk van hoeveel belangstellenden er zijn en welke dag de grootste voorkeur zal hebben worden de lessen op maandag- woensdag- of donderdagochtend gegeven. Lestijden zijn van 9:30 uur tot 11:30 uur. Deze lessen gaan vanaf 1 juni 2019 van start. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen overdag (je kan dan wel in de avond aansluiten bij de reguliere naailessen als je wil).


Wat zijn de kosten?

De kosten per les zijn €12,50 (net als de reguliere naailessen). Je kan betalen per maand (€54,-) of je kan een 10-rittenkaart afnemen (€125,-). Kijk voor meer informatie en voorwaarden omtrent betaling even op deze pagina. Natuurlijk kan je vrijblijvend een proefles volgen om te kijken of StudioZACHT ook bij jou past, de kosten voor een proefles zijn €12,50 en die kan je eventueel meteen verrekenen met een maandabonnement of 10-rittenkaart als je het ziet zitten!


Waar kan je je opgeven?
Stuur een e-mail om je alvast in te schrijven voor de naailessen. Geef dan ook even aan welke ochtend je voorkeur zou hebben en op welke ochtend je absoluut niet kan. Dat helpt mij om straks een uiteindelijke ochtend te kiezen. Heb je specifieke dingen die je graag wil leren of bijzonderheden die ik moet weten, zet het dan gerust erbij.

 

 

Naaicursus

Net een naaimachine aangeschaft of wil je eindelijk van die haat/liefde verhouding met je machine af? In de naaicursus voor beginners leer je in 10 lessen alle basisvaardigheden om lekker aan de slag te kunnen. De naaicursus is geschikt voor beginners, zelfs als je nog geen steek met je machine genaaid hebt!

 

Heb je al wat meer ervaring maar zou je wel graag die moeilijke technieken willen leren? In de naaicursus voor gevorderden gaan we in 10 lessen dieper op de materie in en leer je een aantal fancy technieken om mooie dingen te maken èn leer je patronen aanpassen zodat je je projecten helemaal passend kunt maken op jouw eigen maten.

 

 

KVK 72621532 | BTW NL180663525B03 |  © Copyright. All Rights Reserved.

StudioZACHT


Modevakschool en naaiatelier in Breda voor naailessen en (kinder)mode op maat. Wekelijks naailessen voor beginners en gevorderden.

CONTACT

Kleine Hil 8

4822AE Breda

06 - 52 66 70 24

OPENINGSTIJDEN

 

Kijk hier voor het lesaanbod vsn StudioZACHT.


In de weekeinden gesloten.

Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen overdag, de avondlessen gaan dan wel door.