Naailessen

Naailessen

Bij StudioZACHT kan je wekelijks naailessen volgen om onder begeleiding te werken aan je eigen projecten. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en vinden plaats op dinsdag en donderdag. Er is een ruime variatie aan patronen beschikbaar waar je gratis gebruik van mag maken (incl de meest recente patroonboekjes). Wat je wel mee moet nemen:

 

  • Eigen naaimachine met basisgereedschap (stofschaar, tornmesje, centimeter, spelden, naaimachinenaalden, spoeltjes).
  • Een project om aan te werken: (eventueel) patroonboekje + patroonpapier of uitgeprint pdf-patroon, pen, kleermakerskrijt, stof, garen en benodigde fournituren.
  • Eventueel een notitieblokje voor aantekeningen.

Naaicursus

Net een naaimachine aangeschaft of wil je eindelijk van die haat/liefde verhouding met je machine af? In de naaicursus voor beginners leer je in 10 lessen alle basisvaardigheden om lekker aan de slag te kunnen. De naaicursus is geschikt voor beginners, zelfs als je nog geen steek met je machine genaaid hebt!

 

Heb je al wat meer ervaring maar zou je wel graag die moeilijke technieken willen leren? In de naaicursus voor gevorderden gaan we in 10 lessen dieper op de materie in en leer je een aantal fancy technieken om mooie dingen te maken èn leer je patronen aanpassen zodat je je projecten helemaal passend kunt maken op jouw eigen maten.

 

 

StudioZACHT


Modevakschool en naaiatelier in Breda voor naailessen en (kinder)mode op maat. Wekelijks naailessen voor beginners en gevorderden.

Kleine Hil 8

4822AE Breda

06 - 52 66 70 24

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

 

Kijk hier voor het lesaanbod vsn StudioZACHT.


In de weekeinden gesloten.

Tijdens schoolvakanties gaan de lessen gewoon door!

KVK 72621532 | BTW NL180663525B03 |  © Copyright. All Rights Reserved.