Workshops

Workshops bij StudioZACHT

 

Regelmatig organiseer ik een gezellige workshop waarbij we gezamenlijk een project maken. De workshops zijn altijd geheel verzorgd: het enige wat je mee hoeft te nemen is je eigen naaimachine en je gereedschap, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

 

Regelmatig hebben we een SEWAHOLIX SEWALONG: een gezellige naaidag met gelijkgestemde (en een beetje naai-verslaafde) creatievelingen waarop we gezamenlijk aan een leuk project werken. Dit is geen naailes: de sewalong is bedoeld voor mensen die redelijk of zelfs heel goed kunnen naaien. Als je jezelf net geen beginner meer noemt maar een beetje hulp af en toe wel fijn vindt ben ik natuurlijk gedurende de hele sewalong beschikbaar om je te voorzien van de nodige adviezen en tips.

Binnenkort op de agenda

Naast onderstaande workshops staat ook dit binnenkort op de planning:

  • Sewalong Kielo Wrap Dress
    Deze heerlijke zomerjurk is luchtig, flatteus en zo klaar! In 1 dag maak je deze must have voor je zomergarderobe.
  • Workshop tas maken
    Deze workshop duurt de hele dag! Geschikt voor iedereen die al kan naaien en een mooie luxe tas wil maken.
  • Workshop Omgaan met de Coverlock
    Haal alles uit je Coverlock: perfecte steken, handige trucjes en oplossingen voor ieder probleem.


Haakmaaraan "Don't be a prick"

Een gezellig dagje haken met gelijkgestemden, prikkelt dat je nieuwsgierigheid? Tijdens deze workshop haken we allerlei soorten en maten cactussen. Er zijn diverse patroontjes, wie snel haakt kan een leuke variatie maken. Haak je wat langzamer, dan neem je na afloop nog een paar patroontjes mee en maak je er thuis nog een paar meer!

Deze haakmaaraan is geschikt voor iedereen die al een beetje kan haken en voor iedereen die heel goed kan haken. Er is begeleiding aanwezig, dus mocht je nog geen 'magic ring' kunnen maken en het verschil tussen lossen, vasten, stokjes, halve stokjes enz nog niet weten, dan komt dat tijdens de workshop allemaal aan bod.
De workshop is inclusief patronen, koffie & thee en een lekkere lunch. Haaknaalden, (restjes) wol, vulwol (fiberfill), steekmarkeerders en kleine terracotta (of andere) potjes mag je zelf meenemen maar zijn ook volop te koop in de winkel en daarbij krijg je tijdens de workshop ook nog eens 10% korting!


(TIP: dit is natuurlijk wel een super cadeau voor moederdag - de workshop is de week erop. Wil je deze workshop cadeau geven, kom dan even langs bij Stof&Wol dan kan je een feestelijk ingepakt workshoppakketje ophalen. Deze pakketjes zijn incl terracotta potje, een bolletje groene en bruine wol, een zakje vulwol en een haaknaald. De prijs hiervoor is €33,-)Datum en tijd: zaterdag 18 mei van 10:30 - 14:30 uur

Locatie: Stof&Wol, Belcrumweg 24, Breda

Kosten: €25,- incl koffie/thee, lunch en patronen.

Zelf eventueel meenemen: (Restjes) wol, haaknaald 3mm, vulwol, (terracotta) potjes. Dit is ook in de winkel verkrijgbaar.

Maximaal 10 deelnemers


Inschrijven kan tot 11 mei.

Workshop "Omgaan met de lockmachine"

Deze workshop wordt gegeven aan de hand van het boek van Leonie Vos (Atelier Avenir). Tijdens de workshop leer je werkelijk alles wat je moet weten om de mooiste resultaten met je lockmachine te verkrijgen. Een absolute must voor iedereen die een lockmachine heeft staan maar er nog geen optimaal gebruik van maakt. Deze workshop is geschikt voor beginners maar zeker ook voor gevorderden.

 

Zelf meenemen: lockmachine incl toebehoren en handleiding, lockgaren.

 

Datum: zaterdag 23 maart 2019

Tijd: 10:30 - 15:30 uur

Kosten: €55,- incl naslagwerk, koffie & thee en lunch.
Locatie: Stof&Wol, Belcrumweg 24 Breda

Max 8 deelnemers.

 

Inschrijven via Stof&Wol.


StudioZACHT


Modevakschool en naaiatelier in Breda voor naailessen en (kinder)mode op maat. Wekelijks naailessen voor beginners en gevorderden.

Kleine Hil 8

4822AE Breda

06 - 52 66 70 24

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

 

Kijk hier voor het lesaanbod vsn StudioZACHT.


In de weekeinden gesloten.

Tijdens schoolvakanties gaan de lessen gewoon door!

KVK 72621532 | BTW NL180663525B03 |  © Copyright. All Rights Reserved.