Borduurstudio

Borduur

STUDIO

Professioneel borduurwerk voor zakelijk & particulieren

Bij StudioZACHT kunt u terecht voor kwaliteitsborduurwerk in allerlei soorten en maten. Zowel particulier als zakelijk is er heel veel mogelijk.


Borduurwerk digitaliseren (eenmalige kosten)

Een (bedrijfs)logo wordt eenmalig gedigitaliseerd waarbij uw afbeelding omgezet wordt tot een borduurpatroon. Deze patronen blijven in het bestand van StudioZACHT zodat u hier bij latere bestellingen weer gebruik van kunt maken.

Ook een foto kunt u laten digitaliseren. Omdat hier meer werk in zit zijn de kosten hiervoor ook hoger, digitaliseren gebeurt immers handmatig en met de juiste kennis.

Kosten digitaliseren logo: vanaf* €25,-

Kosten digitaliseren foto: vanaf* €35,-


*Vanaf prijzen: de meeste logo's, afbeeldingen en foto's zullen onder het normale tarief vallen. Echter, wanneer een logo of afbeelding niet in digitaal formaat aangeleverd kan worden (maar bijvoorbeeld d.m.v. een foto) moet dit helemaal opnieuw opgebouwd worden. Dit is zeer tijdrovend en de prijs zal hierdoor hoger uitvallen. Uiteindelijk heeft u dan niet alleen prachtig borduurwerk maar ook een fris logo wat u weer kunt gebruiken.


Aanleveren materiaal

U levert zelf het materiaal wat geborduur moet worden. In overleg kan StudioZACHT tegen meerprijs de inkoop hiervan voor u regelen, wij hebben diverse groothandels in allerlei materialen tot onze beschikking.


Materialen die zelf aangeleverd worden zijn schoon. Indien er sprake is van stof, vuil of dierenharen zullen de materialen eerst gewassen worden, hiervoor worden extra kosten berekend.


Materialen die aangeleverd worden, zijn duidelijk voorzien van de gewenste tekst/logo/foto. Print deze uit en hecht ze aan het bijbehorende materiaal om vergissingen te voorkomen. Lever eventueel alle informatie voorzien van foto's ook aan per e-mail. Spelfouten kunnen niet hersteld worden!


Levertijden en betaling

Wanneer u uw bestelling plaatst wordt de verwachte levertijd doorgegeven, normaliter zal dit ongeveer een week zijn. Spoedbestellingen worden in de avonduren verwerkt, hiervoor betaalt u dubbel tarief en uw bestelling kan dan vaak de volgende dag al in orde zijn.

Bestellingen worden verwerkt na ontvangst van betaling. Hiervan krijgt u bericht zodat u ook weet wanneer het klaar zal zijn. Bij spoedbestellingen ontvangt u een betaalverzoek zodat dit direct verwerkt kan worden.


Garantie

  • U bent bij StudioZACHT gegarandeerd van de juiste kennis, de beste materialen en de nieuwste technologie.
  • U bent gegarandeerd van vakwerk, eventuele fouten die direct aantoonbaar zijn en onmiskenbaar te wijten aan het borduurwerk worden hersteld tot tevredenheid van beide partijen.
  • Wij geven geen garantie op schade door gebruik, hoe mooi het borduurwerk blijft is afhankelijk van de zuinigheid waarmee er met de materialen omgegaan wordt.
  • Omdat wij uitsluitend met hoogwaardige materialen werken, kunt u ervan op aan dat de kleuren van het borduurwerk zo lang mogelijk mooi zijn en blijven. Hier geven wij geen garantie op, het is aan u om materialen met zorg te onderhouden zodat het borduurwerk een lange levensduur houdt.
  • Wij geven geen garantie op spelfouten of vergissingen. Lever alle materialen en aanwijzingen nauwkeurig aan om fouten te voorkomen.


Prijslijst borduurwerk algemeen


Prijslijst borduur- en drukwerk ruitersportartikelen


Bestelformulier