Borduurstudio

BORDUURSTUDIO

BORDUURWERK


BORDUURWERK


Prachtig professioneel borduurwerk, daar is weinig aan toe te voegen. Van de meest creatieve toepassingen tot het voorzien van een logo op bedrijfskleding en alles er tussen in. Sweaters, t shirts, petten, tassen, jassen, handdoeken, het gaat allemaal met het grootste gemak maar ook met de grootste nauwkeurigheid onder de borduurmachine en iedere keer weer is het toch bijzonder om het eindresultaat te zien ontstaan.

Voor ieder ontwerp wordt een borduurbestand aangemaakt en wordt de machine optimaal ingesteld. Dit bestand blijft in ons systeem zodat u hier keer op keer weer gebruik van kunt maken. Tevens worden er vecorbestanden van gemaakt die bijvoorbeeld ook bruikbaar zijn voor de snijmachine om hier textielprints of vinylstickers van te kunnen maken.


Naast het gebruikelijke borduurwerk is StudioZACHT uniek in het ontwerpen en maken van high tech embroidery. Door middel van het gebruik van elektrisch geleidend garen en naaibare LED verlichting kan uw borduurwerk voorzien worden van een prachtige lichtshow. Neem even contact met mij op wanneer u hier graag meer over wil weten!


Klik hier voor alle tarieven.

TEXTIEL

PRINTS


TEXTIELPRINTS IN FLEXFOLIES


Prints kunnen op textiel gedrukt worden in allerlei soorten en kleuren folies. Het standaard flexfolie is een mooie, dekkende, gladde folie die in ontzettend veel kleuren beschikbaar is. De meest gebruikte kleuren zijn uiteraard zwart en wit, maar denk ook eens aan goud, zilver, metallic, parelmoer, glitter, glow in the dark enz enz. Daarnaast zijn er ook andere soorten folies zoals flockfolie (heel zacht met een velours voorkomen), 3d folie (zet uit na verhitting, voor een voelbaar reliëf), siliconen folie (geeft een rubberachtig resultaat met een duidelijk op de stof liggende print) of bijvoorbeeld reflecterend folie wat oplicht wanneer er licht op schijnt.

Prints kunnen in één kleur gemaakt worden of in meerdere kleuren en het ontwerp wordt bij voorkeur aangeleverd als .svg of .ai bestand. Indien dit niet beschikbaar is is ieder grafisch bestand bruikbaar, liefst met een zo hoog mogelijke resolutie.

Alle prints worden door middel van een hittepers op het textiel aangebracht, dit is dus ook alleen mogelijk op textiel wat bestand is tegen een hitte van ± 150 graden Celcius.


Klik hier voor alle tarieven.

ZEEFDRUK


ZEEFDRUKKEN


Voor de meer ambachtelijke touch is zeefdrukken een proces met waanzinnig mooie resultaten. Omdat er altijd wel kleine verschillen zijn (ergens net iets meer of minder kracht zetten en de kleinste verschuiving zie je direct terug) geeft dit iedere keer een uniek resultaat. Zeefdrukken kan in één kleur, in meerdere lagen met verschillende kleuren of zoals op de afbeelding hiernaast met diverse kleuren tegelijk. Het ontwerp voor een zeefdruk moet niet te gedetailleerd zijn en fijne lijntjes komen niet tot hun recht. Nadat de zeefdruk gedroogd is wordt de verf op de stof gefixeerd door middel van een hittepers, het textiel kan hierna in de machine gewassen worden maar handwas verdient zeker de voorkeur om het zo lang mogelijk echt mooi te houden.


Klik hier voor alle tarieven.