Brother Educator

BROTHER EDUCATOR

Als officiële educator voor Brother Europa werk ik nauw samen met Brother in het maken van allerlei gave inspirerende projecten; in het opleiden van onze dealers in alle nieuwe machines, accessoires en upgrades en laat ik u graag zien wat er allemaal wel niet mogelijk is met dit enorm veelzijdige scala aan machines. Ik teken graag buiten de lijntjes en verzin zo iedere keer weer nieuwe toepassingen om tot onverwachte resultaten te komen.

MACHINES


LIVE & ONLINE LESSEN

IN MACHINES EN UPGRADES


Voor particulieren: Na aanschaf van uw machine wilt u, begrijpelijk, graag snel aan de slag. Brother machines zijn heel toegankelijk en het wegwijs worden in de machine gaat vaak als vanzelf. Tot op zekere hoogte, want de veelzijdigheid en de talloze opties van de machines doen steeds weer versteld staan. Het is dan ook absoluut aan te raden om nadat u uw machine uitgeprobeerd hebt één of enkele lessen te nemen zodat u zeker niets zult missen van hetgeen uw machine u te bieden heeft. Er zijn lessen beschikbaar voor lock-, coverlock-, naai- en borduurmachines en uiteraard ontbreekt ook de Scan 'n Cut niet in het aanbod! De lock- en coverlock lessen beperken zich niet tot enkel de machine, deze lessen omvatten een volledige training waarmee u alle naaitechnieken voor deze machines onder de knie krijgt.


Voor dealers: Live en online lessen zijn zowel beschikbaar als uitbestede service naar uw klanten als voor het opleiden van uw personeel om al die kennis en know-how binnenshuis te hebben & behouden. Lessen voor de klant kunt u in de winkel laten verzorgen, maar kunnen ook op locatie bij de klant thuis gegeven worden. Voor uw personeel kunnen ook alle aandachtspunten, vragen en struikelblokken aan bod komen zodat het aanbod altijd optimaal aansluit op ieders behoefte.

SOFTWARE


LIVE & ONLINE LESSEN

IN SOFTWARE: PE DESIGN &

CANVAS WORKSPACE


Voor particulieren: Vastgelopen in PE Design? Of weet u uberhaupt niet waar te beginnen? Als iemand met een behoorlijk technische achtergrond begrijp ik als geen ander dat dit programma af en toe best intimiderend (en frustrerend) kan zijn, het heeft mij ook heel wat tijd gekost voordat ik iets fatsoenlijks in mijn borduurraam kreeg nadat ik dacht leuk bezig te zijn op het beeldscherm. Inmiddels kent het programma weinig geheimen meer voor me en heb ik een flink repertoire aan leerzame lessen tot mijn beschikking om al deze kennis te kunnen delen.

Naast PE Design hebben we natuurlijk ook Canvas Workspace waarin heel veel te leren valt. Hoewel de Scan 'n Cut vaak toch voornamelijk gebruikt wordt om flexfolies en vinylstickers te snijden, doet dit de machine en uw creativiteit stiekem wel tekort. Het is een diamant met vele facetten waar u veel plezier aan kunt beleven.


Voor dealers: Onderwijs in de software wordt in lessen en cursussen aangeboden, maar kan ook uitstekend in een creatief jasje gegoten worden door middel van een leuke workshop. In samenspraak ontwikkelen we de leukste dingen en verzorg ik de workshop van a tot z bij u op locatie. De echte lessen zijn bij uitstek geschikt om ook online te kunnen volgen, maar waar mogelijk verdient live toch zeker de voorkeur omdat daarbij iedere deelnemer verzekerd is van voldoende aandacht en een gevallen kwartje.


TIP: Adobe Illustrator is een fantastisch programma wat heel goed te gebruiken is in combinatie met PE Design en/of Canvas Workspace. Ook hierin ben ik u graag van dienst om u wegwijs te maken.

DEMO'S


DEMONSTRATIES


Voor dealers: Een open dag of evenement is niet compleet zonder ohhh's en ahhh's over onze kanjers van machines. Ik heb diverse projecten beschikbaar die een machine naar wens in het zonnetje zal zetten en waar u een mooi resultaat aan over houdt wat de aandacht van uw klanten nog lang daarna zal trekken. Tijdens deze dagen is er uiteraard volop tijd voor vragen van klanten die een machine in hun bezit hebben of de aanschaf overwegen, zodat zij vol kennis en inspiratie weer verder kunnen. Ook mini workshops zijn een optie, deze hebben vaak een minder hoog ohhh en ahhh gehalte, maar geven klanten een goed voorproefje wat ongetwijfeld naar meer smaakt. In overleg is er ontzettend veel mogelijk, neem even contact met me op zodat we alle wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.