Lesaanbod

m o d e v a k s c h o o l

StudioZACHT

Naailessen


Bij StudioZACHT kan je wekelijks naailessen volgen om onder begeleiding te werken aan je eigen projecten. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, alle beschikbare dagen en tijden vind je hier. Er is een ruime variatie aan patronen beschikbaar waar je gratis gebruik van mag maken en ik kan je wegwijs maken in de wereld van PDF-patronen die je via diverse kanalen kunt verkrijgen.

Wat je wel mee moet nemen:

 

  • Eigen naaimachine met basisgereedschap (stofschaar, tornmesje, centimeter, spelden, naaimachinenaalden, spoeltjes).
  • Een project om aan te werken: (eventueel) patroonboekje + patroonpapier of uitgeprint pdf-patroon, pen, kleermakerskrijt, stof, garen en benodigde fournituren.
  • Eventueel een notitieblokje voor aantekeningen.

Naaicursus


Net een naaimachine aangeschaft of wil je eindelijk van die haat/liefde verhouding met je machine af? In de naaicursus voor beginners leer je in 10 lessen alle basisvaardigheden om lekker aan de slag te kunnen. De naaicursus is geschikt voor beginners, zelfs als je nog geen steek met je machine genaaid hebt!

 

Heb je al wat meer ervaring maar zou je wel graag die moeilijke technieken willen leren? In de naaicursus voor gevorderden gaan we in 10 lessen dieper op de materie in en leer je een aantal fancy technieken om mooie dingen te maken èn leer je patronen aanpassen zodat je je projecten helemaal passend kunt maken op jouw eigen maten.

Iedereen is welkom


Bij StudioZACHT is iedereen welkom, er is geen onderscheid in leeftijd, afkomst, uiterlijk, voorkeur, gewicht, huidskleur, religie of wat je ook maar kunt bedenken. Hoewel ik er aanvankelijk voor koos om aparte lessen voor de kwetsbare doelgroep van LGBTQ+-ers te willen geven om een optimale veilige omgeving te bieden, ben ik inmiddels van mening dat dit juist de norm moet zijn. Tijdens de naailessen heerst er een ontspannen en nieuwsgierige sfeer waarin iedereen welkom is. Als je maar gezellig bent, dat eisen we dan weer wel ;-)


Voor transgenders die graag willen leren naaien voor hun nieuwe of andere vormen zijn de modules patroontekenen ook zeer geschikt. Stuur me even een e-mail als je hier vragen over of interesse in hebt, dan kan ik je alles uitleggen.

 

 

KVK 72621532 | BTW NL180663525B03 |  © Copyright. All Rights Reserved.

StudioZACHT


Modevakschool in Breda met wekelijkse naailessen, cursussen en workshops voor beginnende en gevorderde naai(st)ers.

CONTACT

Kleine Hil 8

4822AE Breda

06 - 52 66 70 24
Kijk voor bereikbaarheid op de contact pagina

OPENINGSTIJDEN

 

Kijk hier voor het lesaanbod van StudioZACHT.


Tijdens schoolvakanties zijn er alleen lessen in de avonden!