Naailessen

Naailessen


Of je nu al jaren naait of nog je eerste steek moet maken met je spiksplinternieuwe machine: naailes is altijd een goed idee! Want naaien is niet alleen handig om te kunnen, het is en blijft vooral een gezellige hobby en een fijn momentje van ontspanning voor jezelf!

 

Tijdens de naailessen bij StudioZACHT staat gezelligheid voorop en werk je onder begeleiding aan je eigen projecten. Weet je even niet wat je wil gaan maken? Er zijn volop patronen aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken en ook voor je wekelijkse dosis creatieve inspiratie wordt gezorgd.

 

Iedere les duurt 2 uur. Koffie en thee staan altijd klaar!

De naailessen worden bij mij thuis gegeven, adres: Kleine Hil 8, 4822AE Breda.

LESSENOVERZICHT

GEDURENDE DE CORONAPERIODE ZIJN ER GEEN NAAILESSEN BIJ STUDIOZACHT. DAARNA ZULLEN WE ONDERSTAANDE LESSEN WEER MET VEEL PLEZIER HERVATTEN. KIJK ONDERAAN DEZE PAGINA VOOR MEER INFO OVER DE WHATSAPP LESSEN!


Ochtend

Avond

Maandag

Geen les

Geen les

Dinsdag

Geen les

19:30 - 21:30 (t/m 7 april)

Woensdag

Beginnerscursus (start 5 februari)

Patroontekenen (vanaf 15 april weer naailessen)

Donderdag

9:30 - 11:30

Geen les

Vrijdag

9:30 - 11:30

Geen les

Zaterdag/Zondag

Geen les

Geen les

Proefles

 

Eerst een keer proberen?

Neem je naaimachine en een project om aan te werken mee en kom vrijblijvend gezellig een keertje sfeer proeven!

 

De kosten voor een proefles zijn €12,50.

Meld je via e-mail aan om een les af te spreken. Deze les kan je contant betalen. Als de proefles je bevalt kan je ook direct een 10-rittenkaart afnemen en je les hiermee verrekenen.

Kosten en betalen

 

Je naailessen betalen kan door middel van een 10-rittenkaart (deze betaal je d.m.v. een tikkie of bankoverschrijving). Ik houd in mijn agenda precies bij wanneer je je lessen afneemt. Let op: kan je een keer onverwacht niet zeg dan op tijd af. Lessen kunnen tot 24 uur van tevoren kostenloos worden geannuleerd. Is je 10-rittenkaart op, dan stuur ik je een tikkie voor een nieuwe kaart!

 

Gratis les?

 

Wanneer je een vriendin/buurvrouw/zus/dochter/collega/bekende meeneemt die ook op naailes komt, krijg jij een les cadeau!

Belangrijke informatie

 

Wat je allemaal nodig hebt (naast je naaimachine en stoffen):

 

  • Een goede stofschaar
  • Tornmesje
  • Meetlint
  • Spelden
  • Naaimachinenaalden
  • Kleermakerskrijt
  • Spoeltjes
  • Patroonpapier

Whatsapp naailessen

 

Tijdens de Coronaperiode kan je helaas geen naailessen of workshops volgen bij StudioZACHT. Maar we moedigen je van harte aan om thuis het beste van deze periode te maken en lekker achter je naaimachine kruipen hoort daar zeker bij. Dan kan het natuurlijk gebeuren dat je toch ergens tegenaan loopt waardoor je niet verder kan en waarbij je graag wat ondersteuning zou willen. Daar heb ik je uiteraard graag bij!


Daarom heb ik iedere avond van 20:00 - 21:00 uur een spreekuur waar je je voor aan kunt melden.


Hoe werkt het?

Meld je vooraf aan via e-mail en vermeld daarbij je telefoonnummer en welke avond je graag deel wil nemen aan de whatsapp les. Om 20:00 uur op de gewenste avond word je dan toegevoegd aan de whatsapp groep waarin je al je vragen kunt stellen. Je kan dit doen door middel van tekstbericht, spraakbericht, foto's en/of video's. Maar net wat je zelf handig en prettig vindt! Ik beantwoord je vragen zo snel en zo goed mogelijk als ik kan en zal dat ook doen in tekst, spraak of (bewegend) beeld. Omdat je met meerdere mensen in de appgroep zit pik je ook nog meteen wat informatie mee van de vragen die zij stellen en het is ook weer even een extra sociaal contactmomentje met mensen buiten je eigen kringen. Dat is in deze gekke tijd ook wel even leuk, denk ik!
Om 21:00 uur is de les afgelopen en wordt de whatsappgroep weer gesloten, zo voorkomen we dat je (en mijn) telefoon de rest van de avond ongewenst onrustig blijft ;-)


Kosten

De kosten voor een whatsapp les zijn €7,75. Deze worden vooraf met een tikkie in rekening gebracht. Deelnemers die al een 10-rittenkaart hebben van StudioZACHT betalen een halve les van hun kaart hiervoor.

KVK 72621532 | BTW NL002031388B44 |  © Copyright. All Rights Reserved.

StudioZACHT


Creativity is a wild mind and a
disciplined eye.

-Dorothy Parker


StudioZACHT is jouw steun & toeverlaat voor je creatieve inspiratie. Go wild met mijn designs, slurp mijn kennis op en laat je prikkelen & uitdagen.

Official Brand ambassador voor Brother Sewing EU. 

CONTACT

Kleine Hil 8

4822AE Breda

06 - 52 66 70 24 (WhatsApp only)

OPENINGSTIJDEN

 

Wil je mijn diensten inschakelen voor een ontwerp op maat, demonstratie of workshop? StudioZACHT staat graag voor je klaar. Soms zelfs tot in de late uurtjes en vaak ook in het weekend.

Ik heb namelijk geen 9 tot 5 mentaliteit. Wel een gezin met twee fantastische kids. Neem daarom bij voorkeur via e-mail contact met mij op, dan ben ik je graag van dienst.