Tarieven

Tarieven


Er zijn verschillende opties om lessen, cursussen of workshops te volgen bij StudioZACHT. Voor workshops geldt iedere keer een uniek tarief wat afhankelijk is van de duur van de workshop en de materialen die ervoor nodig zijn. Voor lessen en cursussen gelden standaard tarieven en hiervoor hebben we verschillende betaalopties. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Naailessen

10-RITTENKAART

Een flexibel abonnement voor flexibele lessen

 

Kan je, bijvoorbeeld vanwege onregelmatige werktijden, niet iedere week les volgen? Dan is een 10-rittenkaart voor jou de beste keuze. Deze kaart is 6 maanden geldig zodat je voldoende speling hebt om de weken waarop je niet kan op te vangen. Reserveer aan het einde van iedere les alvast een plekje voor de volgende les zodat we voldoende plaats hebben voor je (let op: meld je je later dan 24 uur van tevoren af voor deze les dan vervalt deze les wel op je 10-rittenkaart). Een 10-rittenkaart is niet persoonsgebonden, je kan er dus ook met z'n tweeën gebruik van maken!

€ 125,00

PRIVÉLES

Alle aandacht in bijzondere situaties

 

In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om bij StudioZACHT privéles te volgen. Dit kan alleen of met een select, beperkt gezelschap. Privélessen worden vooraf duidelijk afgesproken: dag, tijd, hoe vaak men privéles wil krijgen en hoeveel tijd hiertussen zit. De kosten van een privéles zijn berekend op basis van een volle reguliere naailes (op dit tijdstip kan immers geen naailes gegeven worden). Tijdens een privéles krijg je alle aandacht en werken we aan een project waar jij graag meer van wil leren.

€ 75,00

Naaicursussen

NAAICURSUS VOOR BEGINNERS

Een goed begin is het betere werk!

 

De kosten van deze cursus omvatten: 10 lessen van 2 uur, naslagwerk, oefenmaterialen en patronen.

€ 200.00

NAAICURSUS VOOR GEVORDERDEN

Til je skills naar een hoger niveau!

 

De kosten van deze cursus omvatten: 10 lessen van 2 uur, naslagwerk en oefenmaterialen.

€ 275.00

KVK 72621532 | BTW NL002031388B44 |  © Copyright. All Rights Reserved.

StudioZACHT


Creativity is a wild mind and a
disciplined eye.

-Dorothy Parker


StudioZACHT is jouw steun & toeverlaat voor je creatieve inspiratie. Go wild met mijn designs, slurp mijn kennis op en laat je prikkelen & uitdagen.

Official Brand ambassador voor Brother Sewing EU. 

CONTACT

Kleine Hil 8

4822AE Breda

06 - 52 66 70 24 (WhatsApp only)

OPENINGSTIJDEN

 

Wil je mijn diensten inschakelen voor een ontwerp op maat, demonstratie of workshop? StudioZACHT staat graag voor je klaar. Soms zelfs tot in de late uurtjes en vaak ook in het weekend.

Ik heb namelijk geen 9 tot 5 mentaliteit. Wel een gezin met twee fantastische kids. Neem daarom bij voorkeur via e-mail contact met mij op, dan ben ik je graag van dienst.