Over

MARLOES HOPPENBROUWERS

OVER MIJ


EVEN VOORSTELLEN


Ik ben Marloes, getrouwd met Christian en moeder van Thyrza (2011) en Olivier (2015). Naast het héél graag creatief bezig zijn ben ik dol op dieren, ik heb 2 katten en 2 honden (prachtige Zwitserse Witte Herders, Winter en Grom) en leasepaardje Ali. Als ik niet achter mijn bureau/machines zit ben ik waarschijnlijk op stal te vinden.

Mijn creatieve brein staat nooit stil, ik heb meer ideeën dan de dag lang is en houd ervan om steeds weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik vind het fantastisch om iets wat ik nog niet ken of kan tot in de details uit te zoeken en het me eigen te maken. Ik houd van gezelligheid, lekker kletsen onder het genot van een kopje thee of een wijntje, maar ben ook heel graag alleen zodat ik al die creativiteit ook kan laten stromen.

OPENINGS-TIJDEN


BESCHIKBAARHEID/

OPENINGSTIJDEN


Omdat ik mijn bedrijf aan huis heb, zijn mijn werkuren ook niet heel strak ingepland. Ik probeer de balans tussen werk, gezin en ontspanning goed te bewaren door mezelf ook verplichte uren ver weg van mijn bureau en machines te geven. Dit komt de creativiteit en productiviteit ten goede, dus dat is dan weer een win-win situatie. Ik ben daarom ook niet telefonisch bereikbaar voor vragen of aanvragen. Stuur me daar altijd een mailtje voor. (Tip: als een antwoord uit blijft, herinner me hier gerust aan! Ik ga zo vaak op in mijn werk dat ik in gedachten de vraag beantwoord maar dan vergeet om het ook nog even te laten weten.)

BERICHT STUREN


STUUR EEN BERICHT


Mailen kan, maar een bericht direct via de website versturen kan ook! Mail me als ik iets voor u kan maken, uitleggen, vertellen of doen!