Over

MarloesHOPPENBROUWERS-MIJNSTER is:

 

#GirlBOSS // Geboren op 15 augustus 1984. Opgegroeid en woonachtig in Breda.


#MomLIFE // Moeder van Thyrza ('11) en Olivier ('15).


#CoupleGOALS // Getrouwd met Christian.


#InstaDOGS // Dol op 2 Zwitserse Witte Herders: Storm & Winter


#SewaHOLIC // Begon op mijn 7e met naaien en geef sinds 2014 les. Ik volg momenteel de opleiding tot coupeuse om net zo goed te leren tekenen als dat ik kan naaien.

#MakersGONNA MAKE // Creatief in hart en ziel. Ik hou van mooie dingen maken en laat je daar graag van meegenieten.


#SlowFASHION // Voor mij geen fast fashion. Het proces is nog leuker dan het eindproduct. Duurzaamheid en hoge kwaliteit vind ik belangrijk.


#MachineEMBROIDERY // Borduren is misschien een oma hobby BUT I LOVE IT. Wanneer je ontwerp in garen en stof tot leven komt, dat is iets magisch.


#WineO'CLOCK // De perfecte dag: een koud wijntje of IPA'tje met borrelplank, gezin + vrienden als afsluiting van een dagje spelen in mijn studio met mijn favoriete playlists op repeat.


#BrandAMBASSADOR // Vereerd en dankbaar: sinds eind 2019 mag ik mij Brand Ambassador voor Brother Sewing EU noemen. Ik laat je met liefde zien wat je zoal met een Brother machine kunt maken. Spoiler alert: je gaat dit willen.

MijnPORTFOLIO

De beste manier om je portfolio en persoonlijkheid in één oogopslag te laten zien is je Instagram-profiel. Je vindt er mijn creatieve uitspattingen en momentopnames van mijn leven.


Mijn insta is niet slick gestyled. Gelukkig maar, want dat ben ik zelf ook niet. Kijk zelf maar om te zien wie ik wèl ben.

KVK 72621532 | BTW NL002031388B44 |  © Copyright. All Rights Reserved.

StudioZACHT


Creativity is a wild mind and a
disciplined eye.

-Dorothy Parker


StudioZACHT is jouw steun & toeverlaat voor je creatieve inspiratie. Go wild met mijn designs, slurp mijn kennis op en laat je prikkelen & uitdagen.

Official Brand ambassador voor Brother Sewing EU. 

CONTACT

Kleine Hil 8

4822AE Breda

06 - 52 66 70 24 (WhatsApp only)

OPENINGSTIJDEN

 

Wil je mijn diensten inschakelen voor een ontwerp op maat, demonstratie of workshop? StudioZACHT staat graag voor je klaar. Soms zelfs tot in de late uurtjes en vaak ook in het weekend.

Ik heb namelijk geen 9 tot 5 mentaliteit. Wel een gezin met twee fantastische kids. Neem daarom bij voorkeur via e-mail contact met mij op, dan ben ik je graag van dienst.